Quincy Promes

 ALEXANDER VILF/SPUTNIK/PROFIMEDIA Alexander Vilf/sputnik/profimedia
Šokantni detalji

Strava iz zatvora nizozemskog ‘narkobosa‘: ‘Spavaju na podu, silovanja su stalna, ni ne znaju da je igrač‘

Nizozemski De Telegraaf otkriva šokantne detalje iz Promesove zatvorske ćelije
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2024. 20:25

Bivši nizozemski reprezentativac Quincy Promes (32) trenutno odslužuje zatvorsku kaznu od šest godina zbog 1350 kilograma kokaina. U svibnju prošle godine optužen zbog je zbog umiješanosti u krijumčarenje kokaina, koji je presretnut u Antwerpenu u siječnju 2020.

Nizozemski De Telegraaf otkriva šokantne detalje iz Promesove zatvorske ćelije.

"Promesu nije lako u zatvoru u Dubaiju. Ošišali su ga na ćelavo pri ulasku u zatvor, a spava ćeliji koja ima tri kreveta na kat na kojima spava šest sretnih zatvorenika, dok njih još 20-ak spava na podu u istoj ćeliji", piše nizozemski list.

"Pravila u zatvoru su jako stroga. Tijekom dana smije napuštat ćeliju i gledati televiziju s drugim zatvorenicima, ali tu je kraj aktivnostima. Smije tri puta tjedno trenirati u teretani, ali sportske aktivnosti nisu moguće.

image

Quincy Promes

DMITRIY GOLUBOVICH Anadolu Agency Via Afp

Hrana je monotona, nema voća i povrća. U kompleksu je ledeno hladno i jako bučno jer stalno grme velike klime. Silovanja mladih zatvorenika su svakodnevna pojava, a čuvara jedva da ima nekoliko pa vlada potpuni kaos. Većina zatvorenika su Pakistanci, Egipćani i Indijci, većinom narkomani koji nemaju pojma da dijele ćeliju sa slavnim nogometašem", piše u tekstu.

U najboljim danima karijere, Quincy Promes skupio je 50 nastupa za nizozemsku reprezentaciju, zabivši sedam pogodaka.

Linker
29. ožujak 2024 20:26