NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA
ŠOK U TRGOVAČKOM CENTRU

Strava u Italiji! Izboden nogometaš Arsenala koji igra u Berlusconijevom klubu, helikopterom ga prevezli u bolnicu

‘On se u trgovačkom centru nalazio sa suprugom i sinom. Pri svijesti je i priča‘, javlja Gazzetta
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 27. listopad 2022. 21:20

Kako prenosi talijanska Gazzetta dello Sport, španjolski nogometaš i branič Monze Pablo Mari jedan je od četvero ljudi izbodenih tijekom napada u supermarketu u blizini Milana.

Incident se dogodio u supermarketu Carrefour u trgovačkom centru Milanofiori di Assago u okolici Milana oko 18:30 sati. Policija je na mjestu događaja uhitila i privela 46-godišnjeg Talijana koji je izvadio nož i nasumično počeo ubadati ljude u trgovini.

Prema prvim informacijama, nožem su izbodene četiri osobe, a dio medija javlja da se radi o pet. Gazzetta piše da su tri u teškom stanju. Među ozlijeđenima je 29-godišnji Španjolac Pablo Mari. "On se u trgovačkom centru nalazio sa suprugom i sinom te je helikopterom za spašavanje prevezen u bolnicu. Pri svijesti je i priča", javlja Gazzetta

Mari od ove sezone nastupa za Monzu, momčad iz istoimenog grada udaljenog svega 20 kilometara od Milana čiji je vlasnik od 2018. godine postao bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi nakon što je godinu ranije prodao vlasništvo nad svojom igračkom AC Milanom. Španjolac je ove sezone upisao osam nastupa u Serie A i postigao jedan gol.

Nalazi se na posudbi iz Arsenala s opcijom otkupa na kraju sezone, što postaje obveza ako Monza izbjegne ispadanje.

Fabrizio Romano prenio je na Twitteru reakciju izvršnog direktora Monze Adriana Gallianija: "Pablo Marì nije u životnoj opasnosti jer njegove ozljede nisu opasne po život. Nadamo se da ćemo ga uskoro vidjeti", stajalo je u objavi uz koju stoji da je broj napadnutih navodno čak i veći, odnosno da se radi o šest osoba.

Linker
19. travanj 2024 04:49