ERNESTO RYAN Afp
FILMSKA PLJAČKA

Stravičan napad na poznatog nogometaša! Vezali ga za vrat pred ženom i sinom, oglasio se i klub

Još će dugo pamtiti neugodno iskustvo iz Lisabona gdje je doživio grozan napad
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2021. 19:27

Zvijezda Benfice Argentinac Nicolas Otamendi doživio je stravičan napad u vlastitom domu. Otamendija su četiri kriminalca ulovila dok se vraćao kući u Lisabon i stavili mu remen oko vrata. Tako savezanog su ga uveli u sobu u kojoj su bili njegova supruga i stin.

Obitelji Argentinca su uz prijetnje pokrali novac, satove i razne druge skupovjene stvari, a potom pobjegli, a 33-godišnji nogometaš je pozvao policiju koja traga za kriminalcima.

"Potvrđujemo da je naš igrač Nico Otamendi bio žrtva pljačke u vlastitom domu. Igrač i njegova obitelj su dobro usprkos ogromnom stresu koji im je prouzročila cijela situacija. Molimo sve da poštuju privatnost igrača i njegove obitelji dok čekamo da istražitelji naprave sve što je potrebno", poručili su iz Benfice, a prenosi portuglaski Record.

image

Sergio Aguero i Nicolas Otamendi dok su igrali za Manchester City

MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Argentinski branič koji je za reprezentaciju odigrao 87 utakmica i zabio četiri gola je u Benfici od rujna 2020. godine. Za portugalski sastav je u 60 utakmica upisao jedan gol i jednu asistenciju, a u karijeri je igrao i za Velez Sarsfield, Porto, Valenciju, Atletico Mineiro i Manchester City.

Linker
08. rujan 2024 01:31