JOSE JORDAN Afp
IGRAČI OSTALI U ŠOKU

Stravična ozljeda Barcelonine zvijezde, pauzirat će osam mjeseci. U suzama ga iznijeli s terena

Nedugo nakon pada Ter Stegenovi suigrači su pozvali medicinsko osoblje
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2024. 22:18

Barcelona je upisala veliku 5:1 pobjedu na gostovanju kod Villareala, no unatoč uvjerljivoj pobjedi kojom su produljili niz nepobjedivosti u ligaškom prvenstvu, Katalonce je dočekala loša vijest pred kraj prvog poluvremena.

Naime, tada je tešku ozljedu upisao vratar Marc Andre ter Stegen. Niejmac je ulovio jednu visoku loptu u gužvi, no po slijetanju nije uspio uhvatiti korak te se dočekao i pao na pod. Pad pogledajte OVDJE.

image
JOSE JORDAN Afp

Nakon što su ga iznijeli s terena u suzama, Ter Stegen je otišao na prve preglede, koji ukazuju na ozljedu tetive patele na desnom koljenu. Podvrgnut je pretragama u bolnici u Castellónu, a kako prenosi Bild, prve prognoze kažu da će Nijemac izbivati s terena oko osam mjeseci.

Prema španjolskim medijima, Ter Stegenu je cijela težina pala na njegovu desnu nogu i oštetio je isto koljeno koje je najprije operirao u kolovozu 2020. godine, te kasnije ponovno u svibnju 2021. godine. U nedostatku odgovarajućih pretraga, reakcija igrača i njegovih suigrača ukazuje na tešku ozljedu. Prema slikama DAZN-a, moguće je da mu je čašica koljena izašla iz ležišta.

Nedugo nakon pada njegovi suigrači su pozvali medicinsko osoblje, a sam Ter Stegen je ispraćem aplauzom s terena.

Linker
23. rujan 2024 02:35