Meksički nogometaš ubijen tijekom utakmice

 TWITTER
TRAGEDIJA U MEKSIKU

Stravično ubojstvo potreslo svijet nogometa: Prišao mu za vrijeme utakmice i u njega ispalio pet metaka

Sa suigračima je istrčao na travnjak, ali posljednji sučev zvižduk nije doživio
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 01. veljača 2024. 15:19

Meksiko i svjetska sportska javnost još uvijek nisu zaboravili ubojstvo tamošnjeg reprezentativca Ignacija Floresa koji je 2011. brutalno smaknut u svom automobilu, a sad se dogodilo novo ubojstvo nogometaša... Ovog puta, na travnjaku!

Meksički amaterski nogometaš Sergio Alberto Jauregui (31) ubijen je tijekom prijateljske utakmice u Cuautlau! Prema pisanju tamošnjih medija, Jauregui je sa suigračima istrčao na teren, ali posljednji sučev zvižduk nije doživio!

Naime, u samoj završnici utakmici Jauregui je dotrčao do klupe kako bi se osvježio, kad mu je, prema izjavama svjedoka, prišla nepoznata osoba i u njega ispucala najmanje pet metaka prije negoli je motociklom pobjegla s mjesta zločina.

Premda je liječnička ekipa došla u kratkom vremenu, Jaureguiju nije bilo spasa, umro je na licu mjesta. Za počiniteljem se traga, a motiv za ovako brutalno ubojstvo zasad je nepoznat.

"Žalimo zbog smrti našeg bivšeg igrača i kapetana Sergija Jaureguija, koji je branio naše boje dugi niz godina. Izražavamo najdublju sućut njegovoj čitavoj obitelji. Počivaj u miru, prijatelju", poručio je njegov klub na društvenim mrežama.

Linker
28. travanj 2024 21:26