CHRISTOF STACHE/AFP/PROFIMEDIA Christof Stache/Afp/Profimedia
STAVIO ‘AUTOGRAM‘

Streloviti uspon novog Vatrenog! Hrvatski reprezentativac produljio s velikanom: ‘Moji su ciljevi jasni‘

Ukupno je za Bayern ove sezone upisao osam nastupa, od čega je četiri puta startao od prve minute
Piše: HinaObjavljeno: 15. listopad 2021. 18:08

Josip Stanišić, odnedavno novo lice u hrvatskoj reprezentaciji, potpisao je produljenje ugovora sa svojim klubom, minhenskim Bayernom.

Prijašnji ugovor Stanišića i njemačkog prvaka je trajao do 2023., a sada ga je Stanišić produljio do 2025. godine. U Bayernu je 21-godišnji Stanišić od 2017. godine. Nakon što je prošao mlađe uzraste kluba iz Bavarske, od 2019. do ove godine je igrao za tamošnju drugu momčad.

Od početka aktualne sezone krenuo je streloviti uspon ovog desnog bočnog igrača. Ukupno je za Bayern ove sezone upisao osam nastupa (sva natjecanja), od čega je četiri puta startao od prve minute. U Bundesligi gdje je Bayern trenutačno vodeći Stanišić ima šest nastupa.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

„Moji su ciljevi u Bayernu jasni. Želim pomoći momčadi u najvećoj mogućoj mjeri te želim da moje igre doprinesu osvajanju što većeg broja titula. Uslijed ovog produljenja ugovora želim zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, a ja ću se nastaviti truditi kako sam i proteklih mjeseci. U tom razdoblju sam uživao u svakoj sekundi u Bayernu“, rekao je Stanišić.

Ovog igrača je krenulo i na reprezentativnom planu te je nedavno debitirao za hrvatsku reprezentaciju. Odigrao je cijelu kvalifikacijsku utakmicu protiv Cipra, a potom nešto više od sat vremena protiv Slovačke.

Linker
22. listopad 2021 00:14