AP
LAKAT U GLAVU

Subotić ne oprašta Grku: 'Mi Srbi volimo meso, a zbog njega moram jesti juhu i jogurt'

Subotić i Kyrgiakos bili su u skoku za loptu u kojem je Grk laktom u lice udario srbijanskog reprezentativca. Šteta je velika s obzirom da će Subotić morati propustiti idućih šest tjedana akcije
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2011. 17:56

Nogometaš njemačkog prvaka Borussije Dortmund, Neven Subotić, potvrdio je da je dobio ispriku od grčkog igrača Sotiriosa Kyrgiakosa zbog lakta u glavu, ali je, kako je sam rekao, istu odbio...

Prilikom utakmice 12. kola njemačke Bundeslige između Borussije Dortmund i Wolfsburga (5-1), Subotić i Kyrgiakos bili su u skoku za loptu u kojem je Grk laktom u lice udario srbijanskog reprezentativca. Šteta je velika s obzirom da će Subotić morati propustiti idućih šest tjedana akcije. Subotić se suočio s pitanjem TZ-a dali je primio ispriku od grčkog reprezentativac.

- Jesam, SMS porukom. Ne prihvaćam ju. Nisam siguran dali me htio poslati u bolnicu, ali njegov lakat nije imao što raditi tako visoko u zraku. Nije pošteno da ja snosim sve posljedice, a on nijednu – rekao je Srbin.

Podsjetimo, nakon tog duela glavni sudac utakmice nije svirao ni prekršaj za Borussiju, a Subotić je zaradio frakturu lice, te su mu u bolnici morali ugraditi tri titanske pločice u lubanju.

- Iduća dva tjedna mogu samo jesti tekuće stvari. Juhu, čokoladni puding, jogurt i slično. Kao Srbin odrastao sam na mesu i jedva čekam da dobijem zeleno svjetlo za to – veli obrambeni igrač njemačkog prvaka.

Subotića čeka duža pauza, a nju namjerava iskoristiti iskušavajući neke nove stvari, među kojima je i navijanje s navijačima na famoznoj južnoj tribini Westfalen stadiona.

- Zašto ne? Da, mogu se zamisliti na tribini s našim navijačima. Volio bih biti na svim utakmicama – zaključio je Subotić.

Linker
23. rujan 2024 20:58