Dani Alves

 PAU BARRENA Afp
I DALJE JE U ZATVORU

Suđenje pretvorio u cirkus: Dani Alves po peti put promijenio iskaz, evo kako je ovaj put objasnio ‘silovanje‘

Najtrofejniji nogometaš svih vremena sve dublje se ukopava u pokušaju da spasi svoju kožu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. travanj 2023. 17:29

Na vlastiti zahtjev dao je novi iskaz istražnom sucu u slučaju navodnog silovanja za kojeh je optužen i zbog čega je već tri mjeseca iza rešetaka.

Problem po najtrofejnijeg nogometaša u povijesti igre što je ponudio već petu verziju događaja o noći koja se dogodila u noćnom klubu Sutton u Barceloni. Brazilac je, prenose španjolski mediji, ostao pri stavu da je spolni odnos s djevojkom bio u suglasnosti obje strane, a što je glavni argument na kojem temelji svoju obranu.

image

Joana Sanz

SOPA IMAGES LIMITED/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Sopa Images Limited/alamy/alamy/profimedia

Alves se pred sucem pokušao opravdati da je za sve promjene u njegovoj priči zaslužna isključivo njegova namjera da sakrije nevjeru supruzi Joani Sanz. To mu ipak nije uspjelo jer Joana ga je isprva podržavala, no na koncu je zatražila razvod.

"Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže tko kaže da se ljubav može zaboraviti, ali volim i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je započelo 18. svibnja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Snažna sam žena koja kreće u novi život", poručila je tada.

Za razliku od Alvesa njegova žrtva čvrsto stoji iza svog iskaza danog policiji.

Linker
30. travanj 2024 21:07