Stefano Pioli

 NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDI
REAKCIJE NAKON DERBIJA

Suigrač hvalio Perišića, Pioli naprasno prekinuo intervju: ‘Pogledajte samo njegovu reakciju... Ma dajte!‘

‘Izvedbom nismo zaslužili poraz od 3-0, a da je bilo 2-1, bila bi to druga utakmica‘
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2022. 07:44

Nogometaši Intera jučer su u gradskom derbiju s 3:0 srušili Milan i tako izborili finale Kupa Italije. Argentinac Lautaro Martinez dvaput je zatresao mrežu, a među strijelce se upisao i Nijemac Robin Gosens koji je u 79. minuti zamijenio Ivana Perišića, a potom i tri minute kasnije zabio na asistenciju Marcela Brozovića.

"Sretni smo zbog pobjede, ali sada fokus prebacujemo na prvenstvo. Moj pogodak? Sretan sam, naporno sam radio da se vratim na teren. Perišić je sjajan, a ja sam sretan s minutama koje dobivam. Jasno je da svi želimo što više igrati", rekao je Gosens za Sky Sport nakon utakmice.

Zadovoljan predstavom svojih igrača bio je i Simeone Inzaghi.

"Bili su fantastični. Odigrali su ovaj derbi inteligentno, s taktikom i pogocima u pravim trenucima. Toliko smo htjeli pobjedu i ovo finale. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu", poručio je talijanski strateg.

S druge strane, sasvim očekivano, razočaranje na licu Stefana Piolija koji je u prvi plan bacio poništeni pogodak Ismaela Bennacera u 66. minuti pri rezultatu 2:0.

>>> PONIŠTENI POGODAK BENNACERA POGLEDAJTE OVDJE <<<

"Htjeli smo pobijediti, ali nismo uspjeli. Jasno je da smo igrali protiv teškog suparnika, ali izvedbom nismo zaslužili poraz od 3:0. Inter je jednostavno zabio u pravim trenucima. Postigli su rani pogodak, mi smo potom imali svoje prilike, da je bilo 2-1... Bila bi to druga utakmica", započeo je Pioli pa se okrenuo poništenom pogotku zbog zaleđa Pierrea Kalulua:

"Pogledajte samo Handanovićevu reakciju. Nije se uopće žalio... Koji se to vratar ne bi žalio nakon primljenog pogotka da mu je igrač zaista blokirao pogled. On, naime, nije uopće reagirao. Žalili su se samo na igranje rukom koje nije postojalo. Ma dajte", bijesno je poručio Pioli i naprasno prekinuo intervju.

Inter će u finalu 11. svibnja u Rimu igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojemu se sastaju Juventus i Fiorentina (prvi susret 1:0 za Juve).

Linker
20. travanj 2024 15:30