GLYN KIRK Afp
PREOKRET U PRVENSTVU

Superračunalo je reklo svoje: Evo tko će biti prvak Engleske, trenutno vodeća momčad će izgubiti veliku bitku!?

Čini se da je sve u njihovim rukama, ali ima još puno utakmica za odigrati, čak 21 do kraja prvenstva
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 30. prosinac 2022. 16:33

Domaća prvenstva vratila su se u punom jeku nakon stanke zbog Svjetskog prvenstva u Kataru. Kompletirano je 17. kolo engleske Premier lige gdje je s 40 bodova trenutno vodeći Arsenal. Budući da se mora odigrati još više od polovice, točnije još 21 kolo do kraja, a osim ‘‘topnika‘‘ trenutno je još klubova u igri za prestižni naslov.

Manchester City je itekako blizu na tablici pokušavajući obraniti svoj naslov, na svega pet bodova zaostatka za Arsenalom, Newcastle se konačno vratio zahvaljujući velikim financijskim ulaganjima, a mnogo je velikih klubova još uvijek u potrazi s puno utakmica za odigrati: Tottenham, Liverpool, Chelsea i Manchester United. Uzimajući u obzir ovaj scenarij, superračunalo je napravilo šokantnu prognozu o tome tko će biti prvak Premier lige .

Iako se čini da Arsenal kontrolira utrku jer trupe Mikela Artete imaju samo jedan poraz i jedan remi od početka sezone, superračunalo iz BonusCodeBets otkrilo je da Topnici neće izdržati u drugoj polovici sezone. Prema vrlo iznenađujućem predviđanju, Manchester City će režirati povratak i postati prvak, a konačni poredak top deset klubova izgledao bi ovako:

1.- Manchester City, 2.- Arsenal, 3.- Liverpool, 4.- Tottenham, 5.- Newcastle, 6.- Manchester United, 7.- Chelsea, 8.- Brighton, 9.- Crystal Palace, 10. - Aston Villa.

Linker
20. travanj 2024 03:03