Razbijeni Ferrari, Sousa i supruga

 TWITTER/INSTAGRAM
DIVLJALA PO MADRIDU

Supruga golgetera napila se i razbila njegov Ferrari od 250.000 eura, a onda htjela prevariti policiju

Policiji je pokušala prodati priču kako je za upravljačem bio njezin prijatelj, ali kamere su je razotkrile
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 04. svibanj 2024. 11:02

Pričuvni napadač španjolskog drugoligaša Alcorcona, 34-godišnji Brazilac s portugalskom putovnicom Dyego Sousa, igrač je na zalazu karijere. No unatoč skromnom golgeterskom učinku (pet golova ove sezone) domogao se naslovnica španjolskih tiskovina. Poglavito onih - žutih.

Sousi je u stjecanju "slave" svesrdno pripomogla njegova životna partnerica izvjesna 40-godišnja Brazilka, koja je u utorak ujutro na Paseo del Prado, jednoj od madridskih avenija, automobilom uništila zaštitnu ogradu. Policija je tijekom očevida utvrdila da je vozačica izgubila kontrolu nad automobilom (vozila je brzinom dvostruko većom od dopuštene), a pritom je bila i pod utjecajem alkohola.

image

Dyego Sousa

Felipe Mondino/ipa Sport/ipa-a/imago Sportfotodienst/profimedia

Ali priči tu nije kraj. U fabuli se pojavio i – treći čovjek. Prijatelj spomenute Brazilke (a nije Sousa) uvjeravao je policijske službenike kako je on bio za upravljačem vozila u trenutku havarije. Međutim, nadzorne kamere iz obližnje banke raskrinkale su prevaru. U dokaznom se materijalu vidi kako je automobil udario u zaštitnu ogradu i okrenuo se za 180 stupnjeva, a s mjesta vozača izašla je - žena.

Očigledno, Brazilka je morala policiji ponuditi dodatna objašnjenja. Kao i Sousi. Glede prijatelja, ali i auta koji glasi na nogometaša Alcorcona, a trenutačno nije u voznom stanju. Radi se o modelu Ferrari Portofino čija je tržišna vrijednost između 215.000 i 250.000 eura.

Linker
04. svibanj 2024 11:13