SUPER7
Nova taktička analiza

Šušnić: Zaintrigirali su me novi mehanizmi u igri Dinama. Hoće li to biti novi Dinamo Igora Bišćana?

Dotakli smo se i hajdučkog Hajduka protiv taktički fleksibilne Istre u utakmici kola na Poljudu
Piše: PromoObjavljeno: 11. travanj 2023. 18:11

Došao je novi utorak, pa logično imamo i novi podcast u kojem smo obradili 28. kolo domaćeg prvenstva u novoj epizodi našeg Super7 podcasta. Odradili smo taktičku analizu dvaju najzanimljivijh susreta kola. Prvo smo prošli ‘ljepoticu kola’ na ‘poljudskoj ljepotici’. Petković je na kraju analize istakao jedno: “Hajduk je protiv Istre odigrao najbolju utakmicu u 2023. godini. Drugo poluvrijeme su odigrali zaista ‘hajdučki’ i da sam navijač Hajduka na Poljudu bi nakon posljednjeg zvižduka ustao i od srca zapljeskao momcima na prikazanoj igri na terenu.”

Više pogledaj ovdje:

Dan poslije, u Kranjčevićevoj, odigrao se susret bitniji zbog konteksta nego toliko zbog igre. Naime, Bišćan je u svom debiju upisao pobjedu - koju po prikazanom na travnjaku, aktualni prvak nije baš zaslužio. Ono što smo u podcastu zaključili iz susreta jest da su Lokosi ponovno upisali puno manje bodova nego su zaslužili igrom te da smo možda vidjeli premijeru ‘nekog novog Dinama - onog Igora Bišćana’.

image
SUPER7

Kako je Dinamo izgledao u otvaranju igre, te koje uloge su imali Ljubičić, Baturina, Ivanušec i društvo - možeš pogledati ovdje. U sljedećim dvobojima ćemo utvrditi hoće li Bišćan i njegovi momci nastaviti tim putem i gledamo li zaista ‘neki novi Dinamo’. Sve ćemo pratiti i u budućim podcastima.

Linker
01. svibanj 2024 00:18