Split, 270920.
Poljud.
Utakmica 1. HNL, 6. kola izmedju Hajduka i Varazdina.
Na fotografiji: Mijo Caktas.

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
REAKCIJA HRVATSKOG TRENERA

‘Sve je išlo gospodski, Caktašev odlazak je hendikep, ali umjesto njega smo registrirali Antolića...‘

Saudijski klub trebao bi Caktašu isplatiti cijeli ugovor unatoč prijevremenom raskidu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. siječanj 2022. 10:40

Mijo Caktaš napustio je Damac, klub iz Saudijske Arabije kojeg vodi hrvatski stručnjak Krešimir Režić uz pomoć nekadašnjeg trenera Slavena Belupa Ivice Sertića.

- Sve je išlo na gospodski način između kluba i igrača. Drago nam je da je cijela priča brzo završena, pa smo umjesto Caktaša registrirali Domagoja Antolića koji je zbog teške ozljede šest mjeseci bio izvan stroja – rekao je Krešimir Režić za naš list.

Caktaš je u aktualnoj sezoni za Damac odigrao 16 utakmica i postigao četiri pogotka, a saudijski klub trebao bi mu isplatiti cijeli ugovor unatoč prijevremenom raskidu.

- Sigurno da je Mijo dao svoj doprinos, osobito na početku, te je pomogao u ostvarenju naše najuspješnije polusezone dosad. Njegov je odlazak hendikep, ali vraća nam se Antolić, a prijelazni rok je i dalje otvoren.

Damac je trenutačno peti na ljestvici s 26 bodova, devet manje od vodećeg Al-Ittihada.

- Nitko se nije nadao da odličnu formu s početka sezone možemo zadržati do kraja, mali pad u posljednjih par kola stoga je i očekivan. Klupska je ambicija plasman u sredini ljestvice.

Nije Režić želio komentirati priče da bi Caktaš kao slobodan igrač mogao pristupiti Osijeku, s kojim je bio u kontaktu i prije odlaska iz Hajduka u Saudijsku Arabiju. A hoće li stručni stožer Damaca posegnuti za nekim novim pojačanjem s hrvatskih travnjaka?

- Uvijek tražimo igrače koji su nam poznati s tržišta, no informacije nastojimo zadržati za sebe i poslove realizirati u tišini – zaključio je Krešimir Režić.

Linker
22. travanj 2024 12:14