MARCO BERTORELLO Afp
PUKLA LJUBAV

Sve je spremno za odlazak Ronalda iz Juventusa! Portugalac je već počistio svlačionicu, čeka se Man. City

Dogovorena je odšteta, a City je spreman i odreći se jedne od najvećih zvijezda
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 23:47

Renomirani talijanski mediji poput La Gazzette dello Sport i Sky Sporta objavili su da je završena trogodišnja suradnja Juventusa i Cristiana Ronalda.

Suradnik Sky Sporta i stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je kako je Cristiano zatražio odlazak iz Stare dame što je prije moguće.

Nakon što je Portugalčev agent Jorge Mendes održao višesatne sastanke s predstavništvom Juventusa, ali i Manchester Cityja, obznanjeno je da je C. Ronaldo sam zatražio od kluba da ga proda prije kraja ljetnoga roka.

image
EXCLUSIVEPIX MEDIA/EXCLUSIVEPIX/PROFIMEDIA Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia

Problem je dosad predstavljala odšteta jer je Juve u zadnjoj godini njegova ugovora tražio za Cristiana između 25 i 30 milijuna eura, a sada je napokon City to pristao platiti.

Prema izvješćima od četvrtka, Manchester City i Mendes još rade na ugovoru. Gianluca Di Marzio iz Sky Sport Italije izvijestio je kasno u srijedu da su Građani ponudili Ronaldu dvogodišnji ugovor do 2023. godine vrijedan oko 15 milijuna eura neto po sezoni, što bi bilo veliko smanjenje s 31 milijuna eura koliko trenutno zarađuje u Juventusu.

U petak će vjerojatno doći do kraja sage o portugalskoj zvijezdi, a dodajmo još i da je City spreman riješiti se Raheema Sterlinga kako bi namaknuo sredstva za dovođenje jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

Linker
21. svibanj 2024 18:48