Zvezdan Terzić

 SCREENSHOT: TWITTER
HVALOSPJEVI IZ ZVEZDE

‘Sve što vrijedi od hrvatskog nogometa, sve je od Dinama. A Hrvati su bolji od Srba‘

Terzić je rekao da Srbi burno slave odlazak na Mundijal, dok se u Hrvatskoj to podrazumijeva
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. studeni 2022. 11:01

Izvršni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu gdje je odgovarao na pitanja studenata, a dio pitanja odnosio se i na hrvatskog prvaka, o kojem je Terzić pričao biranim riječima. Na pitanje o budžetu kluba, rekao je da se srpski prvak teško može mjeriti s Dinamom.

- Najskuplji igrač u mom mandatu je Osman Bukari kojeg smo platili smo dva milijuna eura plus bonuse zbog kojih će transfer dosegnuti iznos od oko tri milijuna, Mirka Ivanića platili smo milijun i pol, a Pešića milijun. Dok naši najplaćeniji igrači imaju oko 600 tisuća eura, Dinamo svoje može platiti milijun i pol, zato ima i bolje igrače. Olympiacos može dati dva, dva i pol milijuna igraču - rekao je Terzić.

Nakon što je iz publike dobio upit kako je moguće da Dinamo prodaje igrače za više od 20 milijuna eura, Terzić je uputio hvalospjeve na račun "modrih", ali i "vatrenih".

- Dinamo je dominantan u Hrvatskoj već 15 godina. Imaju najbolje igrače, najbolju omladinsku školu. Dinamo je tamo jedini klub. Po 10 godina su šampioni, ne postoji nitko drugi. Sve što vrijedi od hrvatskog nogometa, sve je od Dinama. Da budemo realni, Hrvati su bolji igrači od Srba. Mi slavimo odlazak na Svjetsko prvenstvo, kod Hrvata se to podrazumijeva, plus bili su dva puta viceprvaci svijeta. Bolji su od nas, naši igrači ne igraju u velikim klubovima. Modrić je u Realu, Rakitić je bio u Barceloni, oni su u najboljim klubovima u Europi. Njihovi igrači imaju DNK pobjednika, dolaze kao šampioni u reprezentaciju. Imaju bolji rejting na europskom tržištu od Srba - komentirao je Terzić.

Pogledajte naš novi Mundocast u kojem je Stjepan Tomas komentirao nove dvojbe Dalića oko početne postave za utakmicu protiv Maroka, ali i sve druge aktualnosti oko Vatrenih i SP-a u Kataru:

Linker
25. travanj 2024 06:29