JAN WOITAS Dpa Picture-alliance Via Afp
JAVIO SE ČELNIK LEIPZIGA

Svi bruje o ‘nemoralnoj ponudi‘ za Gvardiola, a stigla je i reakcija iz Njemačke

Bivši igrač zagrebačkog Dinama privlači sve veću pozornost i s nestrpljenjem čekamo rasplet ove priče
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 21:38

Joško Gvardiol napunio je naslovnice sportskih medija. Hrvatski reprezentativac postao je jedna od glavnih tema nakon što se pročulo da je Chelsea prema Leipzigu poslao ponudu tešku nekakvih 90 milijuna eura.

Da su pregovori u tijeku potvrdio je u utorak i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, a na njega se nadovezao i njemački Bild iz kojeg ponudu za Vatrenog nazivaju "gotovo pa nemoralnom", ali i tvrde da će Joško ipak ostati u Leipzigu. Oni pak svoj zaključak temelje na izjavi klupskog čelnika, direktora Olivera Mintzlaffa koji kaže:

"Joško je sjajan igrač koji će sigurno pobuditi veliko zanimanje. On ima ugovor s nama do 2026. godine i pretpostavljamo da u našem dresu neće igrati samo ove već i iduće sezone", izjavio je za Bild.

image
BERND THISSEN Dpa Picture-alliance Via Afp

Iz Bilda tvrde da trenutna promjena nije opcija, ali da Chelsea i Manchester City žele Gvardiola, no Mintzlaff ga ne pušta s obzirom na napetu situaciju u obrani. Naime, klub je trenutno u problemima zbog ozljede Lukasa Klostermanna, a kad bi još ostali bez Gvardiola...

No, podsjetimo, Romano je ionako tvrdio da bi Chelsea po dogovoru Joška ostavio do kraja sezone u Leipzigu, a onda ga u lipnju iduće godine ‘povukao‘ na Stamford Bridge. U svakom slučaju, bivši igrač zagrebačkog Dinama privlači sve veću pozornost i s nestrpljenjem čekamo rasplet ove priče...

Linker
26. travanj 2024 04:25