AFP
BARCELONA - REAL MADRID

Svijet čeka jedan neobičan ponedjeljak - ovo će biti spektakl neviđenih razmjera!

0:8 u Almeriji mi ništa ne govori, baš me zanima hoće li i nama zabiti 8 golova idućeg ponedjeljka"- s visine je prokomentirao Cristiano Ronaldo Barcinu pobjedu
Piše: Maja RadmanObjavljeno: 22. studeni 2010. 20:18

Barcelona je, jednostavno, pregazila Almeriju. Jedva da je počela utakmica Reala i Athletica, prodorni je zvižduk na Bernabeuu popratio rezultat (8:0) koje je Juanmu Lilla, Guardiolinog učitelja, katapultirao s trenerske klupe. Athletic je bio sve nego prikladan protivnik da Real zadrži vodeću poziciju prije predstojećeg ponedjeljka i jednog od najspektakularnijih derbija unazad mnogo godina.

- 0:8 u Almeriji mi ništa ne govori, baš me zanima hoće li i nama zabiti 8 golova idućeg ponedjeljka“- s visine je prokomentirao Cristiano Ronaldo Barcinu pobjedu, aludirajući na različitu kvalitetu protivnika jedne i druge momčadi u prošlom kolu.

- Izgleda kao da je svaki derbi kraj svijeta, uvijek je to utakmica stoljeća“- s rezervama je prokomentirao Josep Guardiola.

Posebno poglavlje zaslužuju Messi i Ronaldo. O Messiju smo mislili da više nemamo što reći, krivo, vidi se. Postigao je i peti hat-trick u prvenstvu (sveukupno sedmi), nakon što je 22 puta zatresao mrežu dvaput. Sa 23 godine je dostigao, i prestigao, 100 golova u prvenstvu. Samo je Raul dosegao tu cifru mlađi, sa 22 godine.

Messi broji 15 golova u posljednjih 9 utakmica u sva tri natjecanja, odnosno 22 u 17 utakmica ove sezone, dok ih Ronaldo ima 15 samo u prvenstvu i teško je vjerovati da neće doseći 33 iz prošle sezone ili čak 42 koje je zabilježio u ManU-u.

- Radi se o dva velika svjetska igrača koji vode prekrasni nogometni duel. Nevjerojatna je lakoća kojom postižu golove. Čeka nas vrhunska predstava“- najavio je Valdano.

Utakmice Lige prvaka ovog tjedna za sada su vlaga u bačvi baruta koja bi se mogla zapaliti sljedećih dana u očekivanju tako neuobičajenog ponedjeljka.

Linker
21. rujan 2024 16:11