Toni Kroos

 Peter Schatz/Alamy/profimedia
NAJLUĐI TRENUTAK

Svjetski prvak otkrio bizarnu situaciju: ‘Kroos mi je poslao poruku na WC-u. Počeo sam vrištati‘

"Supruga mi je odgovorila: tko je, dovraga, Toni Kroos", ispričao je Michael Smith
Piše: Emanuel KnjazObjavljeno: 16. prosinac 2023. 15:36

Svjetski prvak u pikadu Michael Smith, koji je ove godine u jednom od najluđih finala pobijedio vladara ovoga sporta Michaela van Gerwena, otkrio je kako to nije bio jedini vrhunac njegove 2023. godine. Ispričao je, naime, kako je iznenađujuća SMS poruka Tonija Kroosa bila jedan od najluđih trenutaka koji mu se dogodio, prenosi The Mirror

Nakon pobjede PDC World Dartsa u Ally Pallyju, Smith je primio iznenađujuću poruku od Kroosa, zvijezde Real Madrida i Njemačke, i njih dvojica od tada održavaju kontakt.

Smith, poznat kao Bully Boy, prisjetio se da mu je Kroosova poruka sletila dok je bio na WC-u u Bahreinu, opisavši to kao "najčudniji i najupečatljiviji trenutak u posljednjih 12 mjeseci".

image

Michael Smith

SHANE HEALEY Dppi Via Afp

- Bio sam na WC-u kad sam dobio SMS od Tonija Kroosa u kojoj me pita može li me nazvati te mogu li doći na njegov podcast. Skoro sam počeo plakati u WC-u, vrištao sam supruzi da sam upravo dobio SMS od njega. Ona je odgovorila: „Tko je, dovraga, Toni Kroos?“

Prijateljstvo je, izgleda, pustilo korijenje.

- Sada mi još uvijek šalje poruke, pita me o pikadu i tome slično. Bilo je nevjerojatno samo razgovarati s nekim njegove veličine - otkrio je svoju oduševljenost ovaj 33-godišnjak.

„Bully Boy“ je u petak napravio prvi korak prema obrani naslova PDC svjetskog prvaka u pikadu pobjedom protiv Nizozemca Kevina Doetsa. Premda se na društvenim mrežam vidi da u Las Vegasu uživa u raskošu, u šampanjcu i cigarama, izgleda da je Smith usredotočen na turnir i spreman osvojiti novi naslov prvaka kako bi izbjegao karijeru sa samo jednim naslovom. A onda svakako može nastaviti slavljeničku tradiciju.

Linker
08. srpanj 2024 19:15