Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
OTKRIVAJU ŠPANJOLCI

SVJETSKI PRVAK PRED PREKIDOM KARIJERE? U Barceloni strahuju zbog najgoreg mogućeg scenarija, problemi kod Francuza su izgleda puno ozbiljniji?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 16:23

Španjolski mediji otkrivaju da je stanje braniča Barcelone Samuela Umtitija puno ozbiljnije nego što se na prvu prognoziralo.

Francuski reprezentativac je već neko vrijeme izvan pogona zbog ozljede koljena. Njegov povratak na teren se odužio, a pojedini izvori otkrivaju kako najnoviji nalazi nisu obećavajući te čak ima i onih koji sjajnom 25-godišnjem svjetskom prvaku predviđaju kraj karijere.

Naime, poznato je da Umtiti ima problem s hrskavicom u koljenu koji se javio još u njegovoj ranoj mladosti, a upravo je to Španjolce podsjetilo na slučaj legendarnog Carlesa Puyola koji je svojevremeno i sam imao istih problema te je zbog njih morao u mirovinu nešto ranije od planiranog.

Soccer Football - World Cup - Semi Final - France v Belgium - Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg, Russia - July 10, 2018 France's Samuel Umtiti celebrates scoring their first goal REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

Iz katalonskog diva su još ranije potvrdili da situacija nije baš idealna te da je Francuz na liječenju u Kataru iz kojeg bi se trebao vratiti 30. prosinca.

Umtiti je, podsjetimo, u Barcu stigao 2016. godine iz Lyona, a njegova se ozljeda pojavila nakon što je odigrao je 90 minuta u 1:2 porazu od Leganesa.

Linker
22. travanj 2024 23:29