Slavlje Coventryja

 PAUL ELLIS Afp
NEPOTREBNA REAKCIJA

‘Ta proslava bila je odvratna‘, režiser senzacije naletio na osudu, stigla isprika: ‘Inače nisam takav‘

‘Dječak je stvarno uzrujan, trebalo bi razgovarati o ovome‘, poručio je poraženi trener
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2024. 21:58

Senzacija vikenda viđena je na Otoku. Coventry, momčad s devetog mjesta Championshipa, u infarktnoj završnici izbacio je prvoligaša Wolverhamptona iz četvrtine finala FA Kupa. Imali su Wolvesi 2:1 u 88. minuti, da bi Ellis Simms i Haji Wright zabili za preokret duboko u sučevoj nadoknadi.

Potpisnik velikog iznenađenja je trener Mark Robins, koji se u trenucima euforičnog slavlja ipak i nije toliko proslavio. Naime, 54-godišnji stručnjak po završetku utakmice provokativno je slavio gol ispred stiskanjem šaka ispred - dječaka koji skuplja lopte. Očito se 13-godišnji dječak na neki način zamjerio Robinsu, engleski mediji navode da je ispustio lopte iz ruku prije kraja utakmice jer je vjerovao da su Wolvesi pobijedili pa da više nema posla.

image

Mark Robins

PAUL ELLIS Afp

Suparnički trener Gary O‘Neil strogo je osudio Robinsov potez.

- Dječak je stvarno uzrujan. Slaviti u lice mladog dječaka bilo je odvratno. Trebalo bi s Markom razgovarati o tome jer oni su samo djeca koja rade svoj posao - rekao je O‘Neil.

Robins je zatim kazao da je već razgovarao s dječakom.

- Bezrezervno se ispričavam. Obično ne pokazujem emocije, ali nakon što je ispustio loptu i otišao nasmijan, proslavio sam pred njim - poručio je pobjednički trener.

Linker
04. svibanj 2024 10:09