Manuel Neuer 

 TIM NWACHUKWU Afp
NIJE MU BAŠ SJELO

Taksist pronašao i pošteno vratio novčanik slavnog njemačkog vratara, pa ostao neugodno iznenađen

Zanimljiva priča vezana uz slavnog vratara Bayerna Manuela Neuera osvanula je u njemačkim medijima
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2022. 07:44

Njemački Bild objavio je kako je jedan taksist pronašao novčanik vratara njemačke reprezentacije u kojem su bili novac i dokumenti. Taksist koji je tog dana vozio Neuera otkrio je novčanik kada je čistio automobil na kraju smjene.

"Na osobnoj iskaznici stajalo je ime i adresa Manuela Neuera, a u novčaniku su bili Visa Platinum kartica, crna Mastercar kartica i nekih 800 eura u gotovini", rekao je taksist inicijala H.S. u razgovoru za Bild.

Pošteni taksist odlučio je vratiti novčanik Neueru, pa je tako otišao do njegove kuće u Lehelu gdje ga nije zatekao. Potom je otišao u grad Tegernsee gdje nogometaš ima imanje, ali ga nije zatekao ni tamo. Međutim, saznao je da njegov menadžer živi u blizini, pa je otišao do njega i ostavio mu novčanik sa svojim kontakt podacima.

Da bi vratio novčanik Neueru spomenuti je taksist navodno prešao oko 120 kilometara i utrošio dosta vremena. A dva tjedna kasnije na njegovu je adresu stigao paket s potpisanim dresom Manuela Neuera. Izostala je zahvalnica.

"Nagrada je sprdnja. Imam četvero djece, što da radim s tim dresom", komentirao je nezadovoljni taksist koji je očito očekivao nekakvu novčanu nagradu za dobro djelo.

Linker
16. travanj 2024 01:51