KENZO TRIBOUILLARD Afp
POZADINA SLUČAJA

Talijani otkrili zašto se Vlahović nije odazvao Piksiju. Ovo se Srbima neće svidjeti...

Talijanske medije zaintrigirao je slučaj pa su doznali kako napadač Juventusa nije imao obiteljskih problema
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2024. 15:07

Zašto se Dušan Vlahović nije odazvao? Ima nekih obiteljskih problema. Tim je riječima Dragan Stojković Piksi pokušao opravdati izostanak napadača Juventusa za rujanski ciklus Lige nacija iako su srpski mediji odmah detektirali da je nešto drugo u pozadini ne dolaska Vlahovića, Milinković-Savića i Mitrovića na okupljanje reprezentacije.

Potonji dvojac optužen je od strane tamošnje javnosti da ne želi igrati za Orlove, pravdali su se da su ozlijeđeni, a onda je njihov klub Al-Hilal objavio fotografije na kojima normalno treniraju s ostatkom momčadi, dok Vlahović nije bio u fokusu javnosti.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Talijanske medije zaintrigirao je slučaj pa su doznali kako Vlahović nije imao obiteljskih problema, već da se nije odazvao reprezentaciji jer pregovara s Juventusom oko novog ugovora te je želio u datom trenutku biti fokusiran isključivo na klub i već spomenuti cilj.

Stara Dama navodno želi produljiti ugovor s Vlahovićem, ali s nešto manjom godišnjom plaćom od aktualne (s 12 milijuna eura na devet), ali s puno većim bonusima.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

Hoće li ovaj razlog zadovoljiti srpsku javnost? Vjerojatno neće. Jer, Vlahović je ovim potezom stavio osobne interese ispred reprezentacije, što će mu vjerojatno mnogi zamjeriti.

Linker
10. rujan 2024 16:54