PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VRIJEME ZA SELIDBU

Talijani tvrde: Perišić nije u Conteovim planovima! Vatreni bi uskoro mogao pojačati engleskog velikana

Talijani navode kako Perišić ima preveliku plaću, a većinu vremena uglavnom provodi na klupi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2020. 19:27

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, hrvatski nogometni reprezentativc Ivan Perišić bi uskoro mogao napustiti redove Intera. Talijani tvrde kako Ivan nije u planovima trenera Antonija Contea, a interes za Vatrenog već je pokazalo nekoliko klubova među kojima prvi u redu stoji Manchester United.

Kako prenosi Corriere dello Sport, engleski velikan je spreman za Perišića izdvojiti oko 15 milijuna eura, a Talijani bi navodno mogli pristati na ovakvu ponudu obzirom da na San Siru žele dovesti Emersona Palmierija iz Chelseaja.

Talijani navode kako Perišić ima preveliku plaću, a većinu vremena uglavnom provodi na klupi. Vatreni godišnje u Interu zarađuje oko tri milijuna eura.

Nije ovo prvi put da se Ivan povezuje s odlaskom na Otok. I proteklih sezona povezivao se s odlakom u redove Uniteda, a u jednom trenutku Englezi su ga povezivali i s Arsenalom koji je navodno također bio zainteresiran za njegove usluge.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU

- Istina je, stigla je ponuda Uniteda, bio sam blizu napuštanja Intera", rekao je prošle godine hrvatski reprezentativac za Four Four .

Njega je na Old Trafford pokušao dovesti Jose Mourinho, a hoće li to ovog puta za rukom poći Ole Gunnaru Solskjaeru ostaje za vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 08:34