OGLED U SERIE A

Talijani u dvojbi: Tko je veći talent od dvije nade - Hrvat Livaja ili Argentinac Icardi?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2013. 14:54

U subotu se igra kompletno 30. kolo talijanske nogometne Serie A, a pozornost privlači i ogled Atalante i Sampdorije, koji je Calciomercato najavio kroz prizmu dva talentirana napadača s obje strane...

S gostujuće strane, to je 20-godišnji Argentinac Mauro Icardi, koji je ove sezone postigao devet prvenstvenih pogodaka od čega čak osam tijekom 2013. godine. Početkom ožujka je tako Icardi, gledamo li pet najjačih liga u Europi (Primera, Premierliga, Serie A, Bundesliga i Le Championnat) bio treći najbolji strijelac. Ispred njega su bili tek nedodirljivi Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

S domaće strane parirat će godinu dana mlađi Marko Livaja, hrvatski nogometaš koji je prvo privukao pozornost na sebe igrama u Interu (u Europa ligi), a potom ga je milanski klub poslao u Atalantu na posudbu.

Vrlo brzo je Livaja pokazao navijačima kluba iz Bergama da će biti od velike koristi, pa je tako zabio dva pogotka Romi.

Kako god, Calciomercato najavljuje ovaj dvoboj kao duel dva talentirana napadača koji bi mogao pokazati "tko je bolji u ovom trenutku".

Linker
21. rujan 2024 09:41