RICCARDO ANTIMIANI Afp
VRAĆA SE KAPETAN

Talijanima i Austrijancima zabranjen trening na Wembleyju, početni sastav za osminu finala već se zna?

Teren je u posljednje dvije utakmice stradao zbog kiše, a ni vremenska prognoza nije obećavajuća
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. lipanj 2021. 07:59

U osmini finala Europskog prvenstva u subotu od 21 sat na čuvenom Wembleyju sastat će se reprezentacije Italije i Austrije.
Međutim, obje su momčadi naišle na neočekivane probleme u pripremi tog susreta.


Kako je saznala agencija PA, Talijanima i Austrijancima organizatori ne mogu dozvoliti treniranje na Wembleyju uoči susreta kako bi se zaštitio teren na kojem se u kratkom vremenu treba odigrati još jedna utakmica osmine finala Eura, klasik Engleske i Njemačke koji je na rasporedu u utorak od 18 sati.


Na Wembleyju su odigrane sve tri utakmice skupine D u kojima je nastupila Engleska, a osim dvije utakmice osmine finala, Wembley bi trebao biti i domaćin polufinala i finala.


Teren je u posljednje dvije utakmice dosta stradao zbog kiše, a ni vremenska prognoza za sljedećih par dana nije obećavajuća.
Za osminu finala s Austrijom u redove Italije vraća se kapetan Giorgio Chiellini, koji ipak ne bi trebao započeti susret, već se očekuje da će biti na klupi.


Talijanski mediji očekuju da će Mancini izvesti sljedeći sastav: Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne.

Linker
18. svibanj 2024 15:47