Chiellini i Alba
 AFP
NEOBIČNA SITUACIJA

Talijanski kapetan objasnio najluđu scenu Eura i poručio: ‘Mislili smo da je Mancini lud...‘

Kapetan talijanske nogometne reprezentacije Giorgio Chiellini najavio je veliko finale Eura
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2021. 07:47

"Ovo je za nas ostvarenje sna. Na početku smo mislili da je Mancini lud kada nam je rekao da bismo trebali razmišljati o osvajanju Eura. Sada nas centimetar dijeli od toga", rekao je Chiellini za web-stranicu UEFA-e i Talijanskog nogometnog saveza uoči finala Eura protiv Engleske.

Za kapetana engleske reprezentacije Harryja Kanea ima same pohvale.

"Kane će biti jako težak suparnik, a uvijek mi se sviđao. Kompletan je igrač i stalno napreduje, ali Engleska nije samo on. Protiv Danaca su im na klupi bili Grealish, Sancho, Rashford, Calvert-Lewin, Foden...imaju impresivnu momčad, snažnu, ali bit će to izjednačena utakmica s respektom, ali bez straha", kaže Chiellini.

image
CARL RECINE Afp

Upitan je i za objašnjenje scene koja je obišla svijet. Dakako, riječ je o neobičnoj sceni koja se dogodila s dokapetanom Španjolske Jordijem Albom uoči raspucavanja jedanaesteraca u polufinalu.

"Puno se toga reklo, nego li se zapravo dogodilo u stvarnosti. Morali smo odabrati stranu na kojoj ćemo pucati penale i sudac je rekao crveni na jednu stranu, plavi na drugu. Kada je novčić bačen Jordi je mislio da je on pobijedio, ali ja sam u šali pokazao da nije tako", rekao je Chiellini.

Linker
28. travanj 2024 11:30