Inter.it / Inter.it
VELIKA OČEKIVANJA

Talijanski mediji nahvalili Brozovića: 'Podsjeća na Marchisija, bit će starter'

'Marcelo može igrati i na više pozicija. Mancini ga vidi kao jednog od dvojice srednjih veznih igrača, međutim on može pomoći i na desnoj strani' - pišu Talijani
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. siječanj 2015. 19:42

Talijanski mediji prepuni su napisa o Marcelu Brozoviću, uglavnom ga doživljavaju kao pojačanje za Mancinijevu momčad.

- Za njega se može reći da podsjeća na Marchisija ili Ramseyja - pišu analitičari po portalima i novinama, a kao najveću Brozovićevu kvalitetu ističu igru u oba smjera.

- On može igrati i na više pozicija. Mancini ga vidi kao jednog od dvojice srednjih veznih igrača, međutim on može pomoći i na desnoj strani, u trojki koja stoji iza leđa Icardija - stoji također u jednoj od analiza Brozovićeve igre.

- Mancini je nezadovoljan igrom svojeg veznog reda, zato je doveo Brozovića, koji će biti starter, a mijenjat će se njegovi partneri - također se moglo pročitati.

Mediji su podcrtali imena poput Modrića, Kovačića, Mandžukića, Vrsljaka, Lovrena..., navode da je Brozović još jedan u nizu Dinamovih dragulja koji su zadnjih godina došli do europskog transfera. Navode da je, unatoč tome što su mu tek 22 godine, već sazrio i može odgovoriti zahtjevima koje će pred njega postaviti Mancini.

- Igrao je sa 20 godina u Ligi prvaka, nastupio je i na Svjetskom prvenstvu - istaknuli su Talijani govoreći o Brozoviću.

Linker
19. svibanj 2024 07:10