REUTERS/Lee Smith
BEZ DLAKE NA JEZIKU

TALIJANSKI REPREZENTATIVAC OBJASNIO ŠTO LJUDI U NJEGOVOM GRADU MISLE O NOVOM TRENERU JUVENTUSA 'Za nas je to izdaja!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2019. 20:35

Nakon što je odradio samo jednu sezonu u Chelseaju, Maurizio Sarri vratio se u Italiju gdje je preuzeo Juventus. Prije samog odlaska u London, Sarri je čak tri godine obnašao dužnost glavnog stratega Napolija.

Mnogi navijači, ali i nogometaši u Napulju ovakav rasplet događaja nisu dočekali s pretjeranim oduševljenjem, a jedan od takvih bio je i talijanski reprezentativac Lorenzo Insigne koji smatra da je to izdaja.

- Rekao sam to već ranije i ponovit ću, za nas Napolitance to je bila izdaja, ali, moramo se koncentrirati na sebe i dati sve od sebe da ga pobijedimo. Naslov prvaka je za sve nas san i pokušat ćemo ga osstvariti - kazao je Sarri, pa nastavio:

Soccer Football - Europa League - Quarter Final Second Leg - Napoli v Arsenal - Stadio San Paolo, Naples, Italy - April 18, 2019  Napoli's Lorenzo Insigne in action with Arsenal's Nacho Monreal   Action Images via Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs / Action Images via Reuters
Arsenal

- Ne postoji čarobna kugla koja će nam reći kada ćemo osvojiti Scudetto, ali dat ćemo sve od sebe.

Lorenzo Insigne u jednom se trenutku spominjao u kontekstu odlaska u PSG.

- Još uvijek sam mlad, ali sretan sam u Napulju i želim ovdje ostati do kraja karijere. Kada sam u ovom dresu zabio pogodak Realu to je u meni probudilo snažne osjećaje, nadam se da će i neki klinci iz Napulja doživjeti nešto slično.

Linker
26. travanj 2024 07:32