MIQUEL LLOP/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
ŽIVOTNA DRAMA

Teški dani za nesretnu Shakiru nakon razvoda s Piqueom! Pati od nesanice, a prijeti joj i duga zatvorska kazna

Kolumbijska pjevačka zvijezda proživljava najteže trenutke u svojem životu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 07:11

Kolumbijska pjevačica Shakira, donedavna supruga Gerarda Piquéa, proživljava najteže trenutke svog života. Pjevačica i plesačica već je imala tešku godinu, njezin otac teško je stradao nakon jednog pada. Također joj se dogodio i prekid 11-godišnjeg braka, do kojeg je došlo zbog njezinih optužbi za nevjeru kapetana Barcelone.

"Godinama su se svađali, dok ga Shakira na kraju nije izbacila," ispričala je jedna njezina prijateljica.

Pop zvijezda (45) danas "pati od užasne nesanice i zabrinutosti zbog svega što se događa", tvrdi magazin Life & Style, posebno naglašavajući porezne muke koje ima u Španjolskoj, jer je optužena za neplaćanje poreza.

Dokaže li joj se krivnja, slavnoj pjevačici prijeti kazna do osam godina zatvora, jer je navodno propustila platiti španjolskoj vladi 15 milijuna dolara poreza između 2012. i 2014.

Taj će slučaj porezne prijevare kolumbijske umjetnice završiti na sudu nakon što je odbila kompromisnu ponudu tužitelja. Gdje je Barcelonin kapetan u cijeloj toj priči tek ćemo doznati.

Shakira je dodatno bijesna na bivšeg supruga Gerarda Piquéa nakon što je viđen sa svojom novom djevojkom koja je 12 godina mlađa od njega. Shakira i Gerard su se dogovorili da se neće pojavljivati ​​u javnosti s novim partnerima barem godinu dana nakon razvoda kako bi im dvoje djece moglo mirnije odrastati.

Piquéu zato ne ide na travnjaku. Kod Xavija više nema nedodirljivih, nije to ni Piqué. Od četiri kapetana, Gerard Piqué (35) je onaj koji još nije debitirao ove sezone. Xavi seodlučio za Christensena i Garcíju, tu je Araujo, koji privremeno igra na beku, a Koundé još nije upisan. Ne čini se da će mu sezona biti ispunjena minutažom...

Linker
28. travanj 2024 18:53