AFP
REDKNAPP

'Teško ćemo stići Arsenal'

Nismo bili u lošoj formi posljednjih par tjedana, ali ovo danas bio je veliki korak unatrag. Imali smo loš dan. Bili smo nekako mlaki - rekao je Harry nakon Norwicha
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2012. 22:22

Nakon iznenađujućeg domaćeg poraza od Norwicha (1-2) u 33. kolu Premiershipa trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp priznao je kako će njegova momčad teško dohvatiti treće mjesto na ljestvici, posljednje koje izravno vodi u Ligu prvaka. Trenutno treću poziciju drži Arsenal s dva boda više od Tottenhama i utakmicom manje i to samo pet kola prije kraja sezone.

- Nismo bili u lošoj formi posljednjih par tjedana, ali ovo danas bio je veliki korak unatrag. Imali smo loš dan. Bili smo nekako mlaki. Ali i dalje ima puno toga za što treba igrati. Bit će tijesno. Momčad koja bude najviše željela osvojit će poziciju. Mi bismo se zadovoljili s četvrtim mjestom, Liga prvaka je ključ – rekao je Redknapp, čiju je momčad bodovno sustigao Newcastle, dok ih Chelsea ima priliku i prestići pobijedi li večeras Fulham s dva ili više golova razlike.

- Bilo bi lijepo završiti ispred Arsenala, ali sada će biti teško. Ali ima se još puno za igrati. Chelsea igra protiv Arsenala, Newcastle igra protiv Chelseaja, a Chelsea igra i protiv Liverpoola. Tko zna? - zaključio je pitanjem Tottenhamov menadžer.

Linker
23. rujan 2024 11:23