DENNIS GOODWIN Dppi Via Afp
DRUGI U NIZU

Težak poraz za Slavena Bilića! Klub iz donjeg doma do vrha napunio mrežu hrvatskom stručnjaku

Watford je odigrao jednu od svojih najsiromašnijih partija od početka sezone
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 30. prosinac 2022. 22:43

Slaven Bilić sa svojim Watfordom izgubio je i drugu utakmicu u nizu. U 25. kolu engleskog Championshipa boljima se pokazao Swansea City i s 4:0 nadigrao postrojbu nekadašnjeg izbornika reprezentacije Hrvatske, stoga je njegov Watford ostao na 37. bodova.

Watford je na gostovanju u Walesu odigrao jednu od najlošijih utakmica sezone - do posljednjih trenutaka tek jednom zapucali su u okvir vrata, te još dvaput kada je pobjednik već osigurao nova tri boda. Odvažnija prezentacija domaćinima se isplatila u 39. minuti preko nizozemskog centarfora Joela Piroea. Bio mu je to šesti ligaški pogodak.

Swansea je nastavio s presingom i u drugom dijelu, u 74. minuti na 2:0 povisio je Liam Cullen trećim svojim zgoditkom u sezoni. Cullen je prethodno i asistirao za gol za vodstvo, a sve dvojbe otklonio je strijelac prvog pogotka Piroe (78) i dodatno podebljao svoj učinak na sedam ligaških golova. ‘Točku na i‘ postavio je Joel Latibeaudiere u 87. minuti za težak poraz ekipe pod vodstvom hrvatskog trenera.

Bilić je trenutno na petom mjestu ljestvice, 13 bodova daleko od pozicije koja označava direktni plasman u Premier ligu, dok je Swansea ovom pobjedom stigao do 12. mjesta Championshipa. U idućem kolu Watford će gostovati kod Norwich Cityja, koji ima samo bod manje.

Linker
22. travanj 2024 13:29