VLADO KOS/CROPIX Cropix
VELIKI UPITNIK

Tko će trajno naslijediti Mamića na klupi Dinama? Bilo je nekoliko rješenja, ali sva su pala u vodu...

Vrhovni sud većim je dijelom potvrdio zatvorsku kaznu Zoranu Mamiću i izazvao probleme u Dinamu
Piše: Tomislav Juranović/Jutarnji listObjavljeno: 15. ožujak 2021. 22:39

Tko će naslijediti Zorana Mamića na klupi, drugo je, trenutačno manje pitanje, iako dolazi tri dana prije uzvrata s Tottenhamom i finiša sezone, gdje još ništa nije riješeno.

Zasad, na klupi će ga zamijeniti njegov pomoćnik Damir Krznar, koji će odraditi Tottenham, možda i Goricu u nedjelju, prije reprezentativne stanke, ali potom? S obzirom na okolnosti, jedino je logično da s Mamićem ode i cijeli stručni stožer. Drugo rješenje koje se bilo komuniciralo bilo je da će Ivan Prelec nakon rada u Dinamu II doći do prilike, no rezultati u B momčadi i nisu neka referenca. Računalo se i na Gorana Tomića, ali je on završio u Rijeci, dok se šuškalo i da bi Jerko Leko uz dobar rad u Lokomotivi mogao stići za nasljednika.

Jasno je da je sve palo u vodu i da Dinamo danas nema rješenje za Mamićeva nasljednika. Svi potencijalni kandidati jakog imena su zauzeti, a teško je očekivati da će klub nakon ovih presuda ulaziti u priču s nekim skupim strancem. Iako se, dakle, očekivala odluka Vrhovnog suda i mogao se očekivati ovakav pravorijek, Dinamo nije ništa poduzeo da se osigura. Razmišljajući o svemu, najmanje su razmišljali o nogometu - rezultatu i, najvažnije, momčadi...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:22