Ivan Lepinjica
 NK RIJEKA
IZJAVE AKTERA

Tomić: ‘Na Rujevici možemo napraviti čudo!‘ Javio se i strijelac riječkog pogotka, opisao kako je zabio

‘Nadam se da će se isto dogoditi pred našim navijačima koje sad pozivam da nam dođu pomoći‘.
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 19. kolovoz 2021. 22:48

Odigrali su Riječani hrabro, herojski, završilo je 1:1 u Solunu kod PAOK-a. Bilo je vatreno, a takav će nedvojbeno biti i uzvrat za tjedan dana na Rujevici.

Trener Rijeke, Goran Tomić, poslije ovog uzbudljivog dvoboja je rekao:

- Malo nas je dijelilo od velike, velike pobjede! Moji igrači zaslužuju čestitke za uloženi trud, maksimalno su se potrošili. Odigrali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme, spriječili smo sve pokušaje domaćina, ali u nastavku nismo uspjeli razviti igru, Grci su nas pritisnuli i na kraju su nam iz prekida zabili gol. No, moramo biti zadovoljni, imamo aktivan rezultat i vjerujem da na Rujevici možemo napraviti čudo! Neće biti lako, PAOK ima izvrsne pojedince koji 'jedu loptu', međutim ostali smo neporaženi na njihovu stadionu. Uzvrat će se igrati pred našim navijačima, u grotlu Rujevice i vjerujem da se možemo plasirati u skupinu – kaže Tomić.

image
Goran Tomić
NK RIJEKA

Strijelac pogotka za Rijeku, Ivan Lepinjica:

- Ovaj je remi jako dobar rezultat, svi bismo to potpisali prije utakmice. No, bit će teško na uzvratu, moramo biti hrabriji. Grci su iskoristili naš umor i stisnuli su nas u nastavku, nije nam bilo lako. Tada smo osjetili svu snagu PAOK-a, momčad je to koja želi i zna igrati, ali u prvom smo poluvremenu pokazali da im možemo parirati. Moj pogodak? Vidio sam prazan prostor, opalio sam po lopti i ušla je u gol! Nadam se da će se isto dogoditi i na Rujevici, pred našim navijačima, koje već sad pozivam da dođu na uzvrat i pomognu nam u teškom okršaju s Grcima – kaže Lepinjica.

Razvan Lucescu, trener PAOK-a:

- Ne znam jesam li zadovoljan rezultatom, ili ne... Ovaj nam remi omogućava da na uzvratu opet krenemo od nule. Bila su to dva potpuno različita poluvremena, nismo kontrolirali igru i Rijeka je to znala iskoristiti. U drugom smo poluvremenu dominirali, pritisnuli smo ih i stvorili niz prilika. Uz sav respekt Rijeci, ne mogu se oteti dojmu da je ova utakmica trebala završiti našom pobjedom 3:1, ili čak 4:1! Bit će teško na uzvratu, i nama i njima, ali idemo po plasman u skupinu – kaže Lucescu.

Linker
24. travanj 2024 20:44