RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
‘NEDOSTAJALO JE I SREĆE‘

Tomić nakon Rijekinog posrtaja: ‘Da smo to zabili vratili bi se u igru, naša greška je prelomila susret‘

Uz glasnu podršku Armade nije Rijeka mogla nadigrati Grke i doći do skupina Konferencijske lige.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 22:07

Nije Goran Tomić previše očajavao nakon Rijekinog poraza od PAOK-a u uzvratu Playoff-runde Konferencijske lige. Priznao je da je dalje prošao bolji suparnik iz ogleda s Grcima.

- Razočaranje je golemo, uložili smo ogroman trud da bi se plasirali u skupinu Konferencijske lige. No, bolja ekipa je prošla dalje. Pokušali smo na više načina i mijenjanjem sustava doći do rezultata, a apsolutno nesmotrena greška našeg igrača riješila je utakmicu - rekao je strateg Riječana.

Nije bilo dovoljno umijeća, znanja, ali ni sreće koja je u ovakvim duelima izrazito bitan faktor.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

- Sigurno da smo svi željeli ići dalje uz podršku sjajnih navijača. Ali, nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo par izglednih prilika, baš kao i oni, ali trebate imati i sreće da bi se ovakva utakmica dobila - dodaje Tomić.

PAOK je ove večeri bio zaista dobar...

- Bili su izvanredni, jaki na lopti, mislim da su svi vidjeli o kakvoj se ekipi radi, punoj dobrih pojedinaca. Pokušali smo mijenjati, mislim da je dobro funkcioniralo u nekim trenucima, ali nismo uspjeli zabiti. Prvo poluvrijeme smo Grcima puno toga dopustili. Tomečakov gol bi nas vratio u život kod 1:0, ali nismo uspjeli. Mogu čestitati svojim igračima na maksimalnom trudu, bolja ekipa je prošla. Čeka nas Hajduk, to je takav ritam jako teških utakmica, ali ne sumnjam da će ovi igrači opet skupiti snage i pokazati dobru igru na terenu.

Linker
23. travanj 2024 17:48