Bruna Biancardi i Neymar

 INSTAGRAM
TEŠKA SITUACIJA

Totalna drama u kući Neymarove bivše, ljepotica doživjela šok za vrijeme rođendanskog slavlja njihove kćeri

Nekoliko sati prije provale, Biancardi je sa svojim pratiteljima podijelila detalje zabave
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2023. 17:55

U ranim jutarnjim satima današnjeg dana uhićen je muškarac u Sao Paolu zbog pokušaja provale u kuću influencerice Brune Biancardi (29), djevojke koja je nedavno prekinula s brazilskim nogometašem Neymarom (31), nakon što ju je prema navodima brazilskih medija bivši igrač Barcelone prevario čak 92 puta. Donedavni par zajedno ima jednogodišnju kćer Mavie.

Nekoliko sati prije provale, Biancardi je sa svojim pratiteljima podijelila detalje zabave koju je priredila za proslavu prvog rođendana svoje kćeri. Zabavu iznenađenja organizirala je Hanna Carvalho, bebina kuma, dok je Neymar, koji se oporavlja nakon operacije koljena, također nekoliko ranije prije podijelio fotografiju s djevojčicom u svom krilu, ne navodeći datum ni mjesto.

"Civilna policija Cotie istražuje pljačku kuće koja se dogodila ovog utorka ujutro (7) u stambenoj zgradi u gradu. Prema informacijama, trojica naoružanih muškaraca ušla su u rezidenciju i svladala žrtve u dobi od 50 i 52 godine. Osumnjičenici su ukrali torbe, satovi i nakit. Na djelu je uhićen 20-godišnjak. Drugi počinitelj je već identificiran,a nastavljaju se aktivnosti na otkrivanju trećeg kao i njihovom uhićenju. Slučaj je u tijeku. Više informacija bit će dostupno po završetku registracije”, piše u priopćenju.

Kako prenosi portal R7, pljačkaši su pokušali opljačkati njenu kuću, u kojoj su bili njeni roditelji koji srećom nisu zadobili nikakve ozljede. Neymar i Biancardi su se upoznali 2020. i iako su brzo započeli vezu, u početku su skrivali svoj odnos. Brazilac ima već sina s Carolinom Dantas, dječaka Davija Luccu(13).

Linker
22. travanj 2024 23:03