Igor Duljaj

 Starsport/shutterstock Editorial/profimedia
TEŠKA SITUACIJA

Totalna drama u Partizanu, trener se potukao s igračem usred utakmice, a onda otkrio sramotno stanje u klubu

Partizan iz Beograda proživljava neke od najtežih trenutaka u klupskoj povijesti
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2023. 09:24

Partizan je s 3:0 pobijedio Spartak u gostima u 12. kolu Superlige Srbije. Taj susret obilježio je sukob trenera Partizana Igora Duljaja sa svojim napadačem, a onda i Duljajeva izjava nakon utakmice koja je otkrila koliko je loše stanje u klubu.

Duljaj se tijekom utakmice zakačio s nizozemskim krilnim napadačem Partizana Queensyjem Menigom. Trener ga je najprije pred kraj utakmice podigao s klupe i htio uvesti u igru, no onda se predomislio i u 87. minuti ga vratio na klupu što se Nizozemcu nije svidjelo.

Menig je poludio zbog odluke trenera i došlo je do fizičkog sukoba između njih dvojice, a ostatak klupe ih je smirivao. To je samo jedan od pokazatelja da nešto ne valja u redovima srpskog velikana. Nakon utakmice Duljaj se nije osvrnuo na sukob s igračem, ali je komentirao loše stanje u klubu.

- Moram reći da se ne pomaže Partizanu. Neka se ljuti tko god želi, ali ja ne mogu više. Ovi momci treniraju, a ja moram razmišljati hoće li nekoga izbaciti iz stana, hoće li primiti plaću. Što im trebam govoriti? Zelena trava, plavo nebo, cvijeta cvijeće u proljeće? - emotivan je bio Duljaj pa nastavio u istom tonu:

- Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvijek iznad one koja prima. Neka promjene trenera, ali dajte momcima da prehrane sebe, svoju obitelj, rođake, prijatelje, jer dosta ljudi živi od toga. Morao sam ovo reći jer mi je na srcu. Ne mogu gledati igrače u oči i pričati im bajke. I ovi navijači koji dolaze, hvala im puno. Dolaze o svom trošku, nakon posla. Ako ima netko neku ideju, neka kaže. Ne mogu više pred igračima razmišljati je li netko dobio za stanarinu, hoće li nekoga izbaciti iz stana, ima li netko za mlijeko djetetu, ali to je tako - zaključio je Duljaj.

Linker
12. svibanj 2024 05:34