Neymar Jr. s djevojkom Brunom Biancardi

 DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Desi/backgrid/backgrid Usa/profimedia
PLJUŠTE TEŠKE OPTUŽBE

Tragedija na Neymarovom krstarenju, Youtuber doslovno nestao pred očima vlastite djevojke: ‘Sledila sam se‘

‘Nije bilo načina da ga spriječim. Sve se dogodilo vrlo brzo. Bila sam u šoku, sledila sam se‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. siječanj 2024. 10:02

Na krstarenju na kojem je poseban gost bio brazilski nogometni as Neymar dogodila se tragedija.

Trenutačno ozlijeđeni nogometaš sudjelovao je na krstarenju od Sao Paola do Rio De Janeira i natrag kao zaštitno lice MSC-a.

Brod je luksuzno opremljen te ima vodeni park, kockarnice, trgovine i luksuzne restorane. Nažalost, krstarenje je obilježio nesretni događaj.

Carlos Alberto Mota Candreva, 32-godišnji Youtuber, skočio je s velike visine u more kraj brazilske obale 30. prosinca, a njegovo tijelo još uvijek nije pronađeno.

Navodno je nesretni Carlos, koji je bio DJ i programer, skočio s palube u more nakon svađe sa svojom djevojkom, 27-godišnjom šeficom agencije za modele Vitoriom Barbarom Momenso. Sve se to dogodilo pred njenim očima.

"Nije bilo načina da ga spriječim. Sve se dogodilo vrlo brzo. Bila sam u šoku, sledila sam se", objasnila je Momenso.

Mediji su prenijeli kako je on želio ‘ekskluzivnu i službenu vezu‘, na što ona navodno nije pristajala.

Vitoria je dala izjavu policiji, a potraga još nije dala rezultate. Carlosova sestra Christiane Mota da Silva optužila je Vitoriju da je financijski iskorištavala njenog brata te da je ona posredno kriva za njegov nestanak.

- Carlos je potrošio sav novac, kupio je karte za to putovanje jer je to bio njen san. Nije ga ona bacila preko palube, ali ga je gurala do te točke – kazala je ona.

Kruzer je nastavio svoje putovanje, dok Neymar u tim trenucima više nije bio na brodu, već ga je napustio malo prije nego što se dogodila nesreća.

Linker
02. svibanj 2024 09:33