Fabrizio Navarro

SRČANI ZASTOJ

Tragedija pogodila svijet nogometa! Stigao kući, večerao, pa utonuo u san iz kojeg se više nije probudio

‘Ovo je veliki gubitak za nas. Fabrizio je imao samo 21 godinu i veći dio života proveo u klubu‘
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 18. lipanj 2022. 09:28

Fabrizio Navarro, 21-godišnji nogometaš argentinskog Atletico Tucumana, pronađen je mrtav u svom domu u srijedu u poslijepodnevnim satima.

Kako javljaju lokalni mediji, Navarro se se nakon treninga vratio kući, večerao i otišao na spavanje. Tijekom sna je došlo do srčanog udara od kojeg je preminuo.

- Ovo je veliki gubitak za nas. Fabrizio je imao samo 21 godinu i veći dio života proveo u klubu. Nažalost, u trenutku kada je pronađen u svojoj kući, više nije bio živ, rekao je glasnogovornik Atletica Mario Avila.

Od mladog nogometaša se u četvrtak ujutro oprostio i klub.

"Atletico Tucuman sa žalošću objavljuje vijest o smrti Fabrizija Navarra. Mladić rođen 2001. godine u poslijepodnevnim je satima doživio srčani udar. S poštovanjem i ljubavlju izražavamo podršku njegovoj obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima", objavljeno je na službenom Twitteru.

Navarro je igrao na poziciji napadača i poput svih sportaša redovito prolazio liječničke preglede. Pritom mu nikad nije bio ustanovljen bilo kakav problem sa srcem. Klub tvrdi da je njegova smrt bila potpuno iznenadna i neočekivana.

- Iznenadni srčani zastoji i smrt kod mladih su vrlo rijetki, ali nažalost mogući. Izražavam sućut obitelji pokojnika. Ne mogu zamisliti kroz što sada prolaze, izjavila je kardiologinja Carolina Gonzalez za argentinski portal Clarin.

Linker
26. travanj 2024 18:05