YouTube / YouTube
PADALA JE KIŠICA, PUHAO VJETAR...

TRAGEDIJA U ORAŠJU Grom pogodio nogometaše na treningu, traje borba za život 19-godišnjaka

Piše: Iljo DominkovićObjavljeno: 11. kolovoz 2016. 15:24

Velika sportska tragedija dogodila se u srijedu popodne u Orašju. Na treningu istoimenog bosanskohercegovačkog drugoligaša skupinu nogometaša je pogodio grom, a najteže je stradao mladi veznjak Adin Alihodžić.

U tom je trenutku počela borba za život 19-godišnjeg nogometaša. Alihodžić je uspješno reanimiran u Županijskoj bolnici u Orašju te je prevezen u Univerzitetski i klinički centar u Tuzlu, gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život.

U Orašju je na liječenju ostao i Antonio Vidović, koji ima više opekotina po rukama.

Ozlijeđeni su i vratar Martinović i mladi Živković. Tuga i šok vlada među igračima i članovima kluba, a najvjerojatnije da će se tražiti odgoda subotnje prvenstvene utakmice protiv Bratstva iz Gračanice.

"Trenirali smo na glavnom terenu i uigravali ekipu za subotu. Sve je bilo normalno, kišica je padala i puhao je vjetar, a po takvom vremenu smo trenirali milijun puta. I nakon 15-tak minuta odjednom je udario grom, a najgore je prošao mali Adin Alihodžić, dok Antonio Vidović ima opekotinu na ruci. Pored njih, još 5-6 igrača je bilo na pregledima, ali oni su svi OK", rekao je za SportSport.ba igrač Matijas Pejić.

Linker
30. travanj 2024 22:56