Šimun Šolić

 FACEBOOK/RNK SPLIT
TUŽNA VIJEST

Tragedija u Stobreču, igrač Splita (20) poginuo u prometnoj nesreći

Šimun Šolić izgubio je život u nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 22.15
Piše: SNObjavljeno: 15. ožujak 2024. 09:58

Šimun Šolić (20), član RNK Splita te bivši igrač mlađih kategorija Hajduka, Solina i Dugopolja, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 22.15 dogodila u Stobreču, piše Dalmatinski portal.

Nesreća se, prema informacijama koje je objavila splitska policija, dogodila u ulici Svetog Lovre, nakon što je motocikl na kojem su bili Šolić i još jedna osoba sletio van kolnika. Druga osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Još uvijek nije poznato je li Šolić upravljao vozilom ili je bio putnik.

Informaciju je potvrdio i RNK Split na društvenim mrežama.

"Naš dragi Šimun, momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno produžio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima. Tvoj RNK Split", objavili su.

"Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica nadležnog državnog odvjetnika. U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, pozivamo svjedoke prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave osobno u Postaju prometne policije Split ili na broj telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036", apeliraju u policiji.

Linker
15. ožujak 2024 10:09