Nikos Tsoumanis
 SCREENSHOT: YOUTUBE
PRAVI UŽAS

Tragičan kraj potrage! Bivši reprezentativac pronađen mrtav sa zavezanim rukama, istraga u tijeku

Grčki nogometaš je pronađen mrtav u vlastitom automobilu, policija istražuje slučaj
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 14:41

Velika tragedija pogodila je Grčku. Bivši grčki reprezentativac, 31-godišnji Nikos Tsoumanis, je pronađen mrtav u svojem automobilu blizu Soluna. Policija je za njim tragala već nekoliko dana, a njihova potraga je nažalost završila s najgorim mogućim ishodom.

Mediji u Grčkoj pišu kako je Tsoumanis pronađen u blizini luke, a sumnja se da je ubijen. Prvi medicinski izvještaji i dostupne informacije govore kako je smrt nastupila zbog gušenja, a navodno je Nikos pronađen i zavezanih ruku.

U tijeku je policijska istraga koja bi trebala rasvijetliti slučaj. Lijevi bek je nestao u ponedjeljak, a policija je odmah počela tragati za njim nakon što je obitelj prijavila nestanak. Njegova smrt je potresla cijelu Grčku u koju se vratio kako bi pomogao klubu u kojem je i počeo karijeru.

Karijeru je započeo u Makedonikosu 2009. godine, a za njih je potpisao i ovog ljeta. Svojevremeno je bio jedan od najtalentiranijih mladih igrača, mladi reprezentativac i Grci su imali velika očekivanja od njega, ali karijera mu se nije razvila onako kako su svi očekivali. Osim za Makedonikos je igrao i za Skodu Xanthi, Kerkyru, Aris, Panthrakikos, Veriu i Apollon Pontu.

Linker
24. travanj 2024 11:46