GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
Reakcije trenera

Tramezzani je nakon prolaza posebno nahvalio jednog igrača, iz Zagreba se okomili na suca

Nakon pobjede Hajduka nad Zagrebom 3:0 u osmini finala Hrvatskog kupa oglasili su se treneri
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. ožujak 2021. 17:54

Paolo Tramezzani, trener Hajduka, je komentirao:

- Znali smo da neće biti lako. To je normalno u kup-utakmicama. Vrlo dobro znam da je u devedeset minuta uvijek sve moguće. Čestitke Zagrebu, kada smo zabili pogodak počeli smo igrati kako smo željeli, stvarati puno šansi i što je bitno zabijati. Prošli smo dalje, to je najvažnije. Sada razmišljamo o sljedećoj važnoj utakmici u subotu s Varazdinom.

Osvrnuo se i na Livaju bez kojeg nije bilo prave igre.

- Marko je važan, vrlo važan. U ove dvije utakmice pokazao je o kakvom se talentu radi. Vrlo je dobar igrač, ali posebno nam je značajan jer on može promijeniti momčad, može promijeniti mentalitet ekipe i pomoći ostalim igračima. Vrlo sam sretan zbog toga. Na svakom treningu vidim koliko je involviran u momčad, razgovara s drugim igračima. I ostali novaci Fossati i Kačaniklić su pojačanja.

Vjerujete li da ćete donijeti Kup u Split?

- Neće biti lako jer igramo četvrtfinale s Goricom. Dat ćemo maksimum da osvojimo Kup.

Dvostruki strijelac Jairo je otkrio:

- Golove sam posvetio bratu koji je nedavno umro. To je razlog što sam lošije igrao. Konačno sam zabio, drugo vremena tražim taj gol, ja sam napadač i moram tresti mreže te tako pomagati momčadi da pobijedi. Danas sam to napravio, a obveza mi je to ponavljati. Znali smo da moramo dobiti i to smo učinili.

Dražen Madunović, pomoćni trener Zagreba okomio se na suca:

- Ovo nam ne treba. Ako je cijela naša momčad napravila deset prekršaja, kako je od toga dobila šest kartona, to nije u redu. Crveni karton nije bio. Što da kažem o ambicijama u prvenstvu? Budu li nam dali borit ćemo se za prolaz u treću ligu.

Linker
18. travanj 2024 10:12