Neil Ruddock

 SCREENSHOT: TWITTER
IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Tranformacija bivše zvijezde Liverpoola. Nagomilao 171 kg, a onda je uslijedio zaokret: ‘Prevario sam smrt‘

Bivši branič Liverpoola i Tottenhama prošao je kroz veliku fizičku preobrazbu
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2023. 13:14

Neil Ruddock, danas 54-godišnjak, godinama se mučio s prekomjernom težinom. Nekad je jurio travnjakom u dresu Milwalla, Tottenhama, Southamptona, Liverpoola, QPR-a i Crystal Palacea, a po završetku igračke karijere 2015. godine jako se zapustio. Nezdravo se hranio i živio i došao je do čak 171 kilograma. Posebno je kilograme nagomilao u periodu pandemije korona-virusa.

Potom se odlučio na operaciju smanjenja želuca nakon čega je uspio smršaviti za nevjerojatnih 45 kilograma.

"Jako sam se mučio za vrijeme covida, to je bio jako važan faktor. Samo sam sjedio kući i bio sam sve veći i veći, sve ljeniji i ljeniji", otkrio je Ruddock.

Nagomilao je toliko kilograma da mu je život postao ugrožen. Liječnici su mu rekli da mora skinuti barem 30 kilograma ako ne želi riskirati srčani udar.

"Mnogi će ovo pročitati i reći da su varali, a ja ću otvoreno reći da sam prevario smrt. U restoranima sam naručivao puno hrane za van, a radio sam si sendviče sa slaninom samo da nešto radim", rekao je Ruddock.

image

Neil Ruddock

Screenshot: Twitter

Danas je započeo novo poglavlje u svom životu.

"I dalje mogu jesti što god želim, ali mogu progutati samo četiri zalogaja. Jedino ne mogu piti gazirana pića", zaključio je bivši nogometaš.

Linker
20. travanj 2024 05:23