Igor Kojić
 SCREENSHOT: INSTAGRAM
NOGOMETNI TALENT

Transfer o kojem se priča od Beograda do Milana, Severinin muž tvrdi: ‘On je jedan od najvećih...‘

Prvi ga je primijetio Zvonimir Boban, a igrom najviše podsjeća na Dejana Savićevića
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2020. 18:53

Severinin suprug i nogometni menadžer Igor Kojić talijanskim je medijima izjavio da je višestruki europski prvak AC Milan zainteresiran za velikog talenta Crvene zvezde. Riječ je o Andriji Raduloviću, 18-godišnjem krilnom napadaču koji u posljednje vrijeme kuca na vrata reprezentacije Srbije, iako je rođen u Crnoj Gori.

"Jedan je od najvećih europskih talenata. Najbolje se snalazi kao krilni napadač ili klasična 'desetka'. Vrlo je mlad pa je teško govoriti o usporedbama, no kad bih ga morao usporediti s nekim, bio bi to Dejan Savićević. Svi znaju tko je bio veliki "Dejo", a takva bi igračina mogao postati i Radulović.", izjavio je Kojić za Interlive.it.

Menadžer mladog nogometaša najavio je da će pričekati polusezonu kako bi donio odluku o transferu, no već se sada nagađa da je posao dogovoren te da su u pitanju višemilijunske cifre.

"Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. Skauti Milana sustavno ga prate još otkad je Zvone Boban zaposlen kao sportski direktor. Još ćemo malo pričekati, a zatim ćemo odlučiti onako kako je najbolje za Andriju", zaključio je Kojić.

Linker
24. travanj 2024 16:23