JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
MAJKA NE ODUSTAJE

Traži pravdu nakon sramotnog poteza Cristiana Ronalda: ‘Nadam se da će končano dobiti pravu kaznu!‘

‘Moj sin svaki dan priča o tome što mu se dogodilo. Još uvijek mu nije vraćen telefon‘
Piše: JL.Objavljeno: 26. rujan 2022. 10:20

Priča koja je nastala u travnju ove godine kad je Cristiano Ronaldo nakon poraza od Evertona (0:1) na Goodison Parku na putu prema svlačionici razbio mobitel navijaču Evertona koji ga je htio uslikati, dobila je novi epilog.

Nogometni savez optužio je zvijezdu Manchester Uniteda ranije ovog tjedna nakon što je otkrio snimku na kojoj se vidi kako Ronaldo lupa telefon iz ruke 14-godišnjem autističnom dječaku Jacobu Hardingu. Optužen je za kršenje FA pravila E3. Majka oštećenog dječaka, Sarah Kelly (37) sada je pozvala upravno tijelo da pravilno disciplinira portugalskog napadača.

"Nadajmo se da će konačno dobiti pravu kaznu‘‘, rekla je za Mirror, Ne može se izvlačiti s tim. Njegovo ponašanje je nedopustivo."

Jacob je nakon incidenta ostao s modricama ruke i razbijenim telefonom, a šokirana ponašanjem Kelly je priznala da ne zna kako veteran Crvenih vragova može spavati noću znajući kakvu je nevolju prouzročio mladom obožavatelju koji je samo htio sliku sa svojim idolom.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

"Ovo je slučaj s kojim se trebalo pozabaviti prije šest mjeseci. Moj sin svaki dan priča o tome što mu se dogodilo. Još uvijek mu nije vraćen telefon", zaključila je Jacobova majka.

Nakon incidenta, i sam igrač se javno ispričao na društvenim mrežama i pozvao dječaka da pogleda utakmicu na Old Traffordu. Napisao je:

"Nikada nije lako nositi se s emocijama u teškim trenucima kao što je ovaj s kojim se suočavamo, ali ipak, uvijek moramo imati poštovanja, strpljenja i biti primjer svim mladima koji vole lijepu igru. Želio bih se ispričati zbog svog ispada i, ako je moguće, želio bih pozvati ovog navijača da gleda utakmicu na Old Traffordu u znak poštene igre i sportskog ponašanja.‘‘

Linker
27. studeni 2022 19:00