SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA
TVRDE NIJEMCI

Trener bivšeg prvaka Europe osobno nazvao Gvardiola, u zamjenu za Vatrenog nudi i poznatog napadača!?

U Leipzig je izgleda ovih dana stigla nova ponuda za traženog hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2022. 18:25

Nije nikakva tajna da je Joško Gvardiol na meti brojenih europskih velikana, a među njima i engleskog Chelseaja iz kojeg su izgleda odlučili napraviti prve konkretnije poteze kojima bi hrvatskog reprezentativca nagovorili da dres Leipziga zamijeni onim kluba sa Stamford Bridgea.

Njemački SPORT1, preciznije, novinar Patrick Berger danas je preko svog Twitter kanala otkrio kako je prije nekoliko dana trener Chelseaja Thomas Tuchel odradio telefonski razgovor s Gvardiolom. Chelsea je vrlo zainteresiran, dodaje Berger koji u istoj objavi ipak ističe kako u Leipzigu, u ovim trenucima, ne razmatraju ponude jer prodaja Gvardiola nije u njihovim planovima.

SPORT1 je ovu priču dodatno razradio i na svojoj stranici. Tamo su pak citirali specijalista za transfere Fabrizija Romana koji tvrdi kako su iz Chelseaja Nijemcima ponudili i jednu razmjenu.

Napadač Timo Werner navodno je ponuđen Leipzigu u zamjenu za Vatrenog, no Nijemci su, prema istom izvoru, tu ponudu - odbili!

Werner prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, baš kao i Gvardiol, a u karijeri je već nosio dres Leipziga iz kojeg je za 53 milijuna eura prešao upravo u Chelsea. Kao igrač Leipziga, 26-godišnji Nijemac je kroz 158 nastupa upisao 93 pogotka i 30 asistencija.

Linker
20. travanj 2024 02:45