JÜRGEN KLOPP

Trener Borussije: Subotićevo unošenje Robbenu u lice bilo je potpuno nepotrebno!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2012. 19:12

U njemačkim medijima još se govori o sudaru Borussije i Bayerna, a trener momčadi iz Dormunda Jürgen Klopp zamoljen je da prokomentira reakciju svog braniča Subotića nakon što je Robben promašio penal.

Kada je u završnici utakmice pri vodstvu Borussije 1-0, Arjen Robben lošim udarcem omogućio domaćem vrataru da mu obrani jedanaesterac, branič aktualnih prvaka i vodeće momčadi Bundeslige, Srbin Neven Subotić vičuči mu se unio u lice, a sve su zabilježile i kamere.

- Takav potez Subotića u tom je trenutku bio potpuno nepotreban, premda mislim da niti nije bio nešto posebno dramatičan kako ga se prikazuje – izjavio je trener Borussije Jürgen Klopp za njemački list Bild.

Već je ranije ove sezone Klopp morao opravdavati vlastite nogometaše. Naime, u ožujku je nakon polufinalne utakmice DFB-Pokala igrač Fürtha Gerald Asamoah za rasističke uvrede optužio Kevina Grosskreutza.

Klopp u ovom trenutnku maksimalno želi smiriti tenzije oko momčadi jer u subotu ih očekuje derbi s velikim rivalima Schalkeom u Gelsenkirchenu...

Linker
23. rujan 2024 08:30