Ivica Vrdoljak, Marko Lozo, Siniša Sušec i Robert Šola u studiju Hanza Medije
 HANZA MEDIA
SUPERSPORTSKE

‘Trener Hajduka? Odličan strateg, dvaput je proglašen trenerom godine. Ali, ima jednu veliku manu...‘

Vratio se HNL, Hajduk ima novog trenera, a mi vam nudimo 250 tisuća kuna u novoj igri. Pogledajte!
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 20. siječanj 2021. 07:50

Vratio se HNL, a s njim je stigla i, po prvi put u Hrvatskoj, HNL Fantasy igra u kojoj se potpuno besplatno možete boriti za nagradni fond od čak 250 tisuća kuna! Poseban dio novog izdanja podcasta Supersportske posvetili smo toj igri, a pritom smo odabrali idealnih 11 za prvo 'proljetno' kolo.

Sve informacije o igri kakvu dosad kod nas niste mogli igrati možete pronaći OVDJE. Prijavite se što prije (prijave za prvo kolo otvorene su do petka u 16 sati) i krenite od početka nastavka prvenstva skupljati bodove kako biste imali što veće šanse za ukupnu pobjedu!

A što se domaćeg nogometa tiče, najjača vijest tijekom zimske stanke stigla je prije dva dana, kada je obznanjeno da Hajduk u 'bijeg' s 'odličnog' petog mjesta kreće s talijanskim strategom Paolom Tramazzanijem.

Uspješan strateg, kaže Marko Lozo, ali s jednom velikom manom. No, to može biti i prednost kada je Hajduk u pitanju. Dosad se u prosjeku zadržavao četiri mjeseca u klubovima koje je vodio. Može li u Splitu poboljšati taj prosjek?

A u HNL-u se sprema još jedan veliki posao. Oko pet milijuna eura platit će Dinamo (dio možda u igračima) za dva Rijekina dragulja. Je li to dobar posao? Može li Osijek već ove sezone ugroziti Dinamo? O novom Bjeličinom pojačanju, koje je svojevremeno dominiralo u Poljskoj, izjasnio se Ivica Vrdoljak, bivši poznati nogometaš, danas menadžer, koji je otkrio i 'kako uopće nije iznenađen' pozivom koji je Bjelici stigao od strane velike strane nogometne legende...

Hoće li se prvenstvo uspjeti regularno završiti, tko su glavni kandidati za ispadanje i, naravno, spektakularni transfer i budućnost Marija Mandžukića u Milanu bile su ostale važne teme koje smo obradili u emisiji, u kojoj je suvoditelj bio glavni urednik SN Robert Šola...

Pogledajte podcast:

Linker
24. travanj 2024 03:14