SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA Seskimphoto/Seskimphoto/Profimedia
NEUGODAN PORAZ UOČI SEZONE

Trener Hajduka: ‘Ovo je veliko razočaranje! Oni koji su igrali protiv Celja neće igrati iduću utakmicu‘

Novopridošli napadač: ‘Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, treba mi još neko vrijeme...‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. srpanj 2021. 22:50

Hajduk je u četvrtom pripremnom susretu uoči nove sezone doživio težak poraz na gostovanju kod Celja. Sedmoplasirana momčad slovenske lige svladala je hajdukovce s 3:0.

Trener Bijelih Jens Gustafsson otvoreno je poručio:

- Ovaj rezultat je sigurno veliko razočaranje. Na kraju smo pripremnog perioda, čeka nas danas jedna utakmica. Želio sam da igrači odigraju 90 minuta kako bi se pripremili za natjecateljske utakmice koje brzo dolaze. Igrači koji su igrali protiv Celja neće igrati protiv UTA Arad, zato sam pustio cijelu utakmicu jednu momčad. Nakon utakmice sutra se vraćamo kući i počinjemo se pripremati za početak nove sezone. Bit će lijepo vratiti se u Split.

Novopečeno pojačanje splitskog kluba Jan Mlakar svojedobno je bio najbolji strijelac slovenske lige:

- Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, imali smo prilike na početku, da samo to zabili bila bi drukčija utakmica. Celje je postiglo dva eurogola. Dobili su Celjani puno novih igrača, vole igrati brzo, mlada su momčad koja zaista nije loša. Ne smijemo tražiti alibije, ali mora se reći da je bila i velika sparina. U konačnici, možda je bolje da nam se ovo dogodilo na pripremama. Osobno? Napravio sam šest-sedam treninga s momčadi, treba mi još neko vrijeme da se bolje upoznam sa suigračima. Dobro se osjećam, ali tek sam osam dana na pripremama.

Linker
24. travanj 2024 21:35