NA PUTU ZA TORINO?

Trener Juvea se raspričao: 'Mandžo bi nam dobro došao, nema puno takvih špica'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2015. 10:22

Da stvari više nisu na razini kuloarskih nagađanja i uobičajenih medijskih špekulacija za ovo doba godine (pred prijelazni rok) pobrinuo se najpozvaniji akter priče. Massimiliano Allegri, trener prvaka Italije i finalista Lige prvaka, u velikom intervju za La Gazzettu dello Sport govorio je o vrlo uspješnoj prošloj sezoni, ali i svojim projekcijama one koja će startati u kolovozu.

- Ne znam još koji će sve igrači ostati ili otići, ali svaki onaj koji bude u kadru za novu sezonu, kako god se zvao, mora biti opet maksimalno motiviran i gladan uspjeha - poručio je igračima Allegri i na neki način najavio rekonstrukciju kadra.

Ključne dvojbe su Carlos Tevez, Paul Pogba i Arturo Vidal. Dvojica od ove trojice će vjerojatno napustiti Torino. Juventusu je najvažnije da ostane Pogba, ali ako ga ne bude mogao zadržati onda će njegovu odštetu (najmanje 85 milijuna eura) reinvestirati u pojačanja. Na listi onih koje se medijski navodilo da su u fokusu Juventusa je i Mario Mandžukić. Na pitanje novinara sviđa li mu se hrvatski napadač, Allegri je odgovorio vrlo znakovito:

- Nema puno klasičnih centarfora u điru, Mandžukić, Higuain… malo drugih. Mandžukić je dobar element za ponovno krenuti u nove pohode!

Linker
23. rujan 2024 23:28